Permanent rute

Det er en privat mose, og de mange lodsejere byder dig velkommen til deres mose med alle dens herligheder. Respekter deres gæstfrihed. Det, at mosen er privat, betyder, at der kun er offentlig adgang fra kl. 06.00 til sol-nedgang – og kun på de markerede stier og veje.

I mosen er der lavet fem vandreruter på mellem 3 og 5 kilometer.

Kort til højskilt

I den østlige del af mosen kommer man igennem et område, der viser, hvorledes tørveindvindingen helt har udtørret mosen. I dag er det område bevokset med buske og løvtræer.

I den centrale og vestlige del finder man stadig områder med højmose. Der er etableret en ca. 300 m lang plankesti i den vestlige del af mosen, hvor man stadig kan opleve højmosen på nærmeste hold.

På torvet, centralt i mosen, er der placeret flere bord/bænkesæt, hvor den medbragte mad kan nydes.

Rundt omkring i området er der placeret fritstående bænke, ligesom der også er opsat informationstavler, som fortæller om mosens kultur- og naturhistorie.

ADVARSEL !
Det er farligt at færdes uden for de afmærkede stier. Tørvegravene er dybe, og man risikerer at gå igennem de flydende plantedækker.
GÅ DERFOR KUN PÅ STIERNE.AL FÆRDSEL I MOSEN SKER PÅ EGET ANSVAR.piktogrammer 410x100

2 thoughts on “Permanent rute

  1. Hej Anita

    Kunne I opdatere kortet, så Sporet i Falsters Hjerte indgår?

    MVH Kirsten Høegh-Andersen

  2. Det ville være rart, hvis I viste et kort med et større udsnit af lokalområdet, så man kan finde mosen. Hvis man ikke ved, hvor den er på Falster, så er den ikke til at finde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *